Biathlete Vitkova accelereret skydning, indarbejdet på psyken og ønsker tilbage på podiet

Tilbage på podiet ønsker den kommende sæson Biathlete Veronika Vitkova. Tyve-syv løbere under udarbejdelsen flittigt øve skydning, hvor det nu er op til fem sekunder hurtigere …

“Forberedelsen var meget lang,” siger Veronika Vitkova. Men jeg må sige, at det føles godt. Alt blev gjort uden nogen sundhedsmæssige begrænsninger, så jeg er nødt til at træne hårdt, “siger han smilende Biathlete med det faktum, at jeg ikke kan vente, indtil de begynder i det første løb i World Cup. Serien begynder i denne weekend i Sverige.

“Det er en ny sæson ser meget frem. Jeg trænede virkelig hårdt, så jeg håber, det vil blive vist under arrangementet. Desværre har vi alle sammen haft mulighed for at sammenligne med andre, hvordan vi, men forberedelserne har en meget god følelse, “sagde syvogtyve Vitek.

Motivation er stadig
Ligesom andre tjekkiske atleter og skyde hende før hver træning, “finpudsede” håndtering af våben. “Jeg tager det meget positivt, fordi vi opnået gennem denne uddannelse gratis sekunder. Ofte, når vi tabte kapløbet om området, og så vi næppe på sporet vinder. Nu er håndteringen af en sådan automatisk randantændings riffel uden fejltrin, hurtigere, men vi sidder fast, “siger hun begejstret.

Og så hun vendte tilbage til scenen, hun besluttede at arbejde på mentalt. “Jeg har en mental coach,” siger hun. Det giver mig forskellige øvelser til at slappe af, og når det er nødvendigt, vil vi mødes, eller ringe og tale. Jeg tror, at det ville hjælpe mig. ”

Og hvilke konkrete mål i den nye sæson har tjekkisk Biathlete, deuce til Gabriela Koukalová? “Sidste år jeg savnede podiet, som jeg gerne vil rette dette. Sådan en lille top i december vil være VM i Nove Mesto i Moravia, hvor jeg før hjemmeholdets fans ønskede at gå nogle gode resultater. Og jeg mangler stadig enkelte medaljer fra VM, så jeg stadig har motivationen, “siger Vitek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *