Bohemians vunnet tidligere stort talent av tsjekkisk fotball Maska

Qatar Japan Asian Cup SoccerBohemians 1905 styrket den offensive midtbanespilleren eller spiss Dominik Masek. Jednadvacetiletý tidligere stort talent av tsjekkiske fotball kommer til overføring av hele Nederland Cambuur Leeuwarden og signert en kontrakt på tre år.

“Bohemka investere i framtiden. Dominik fire år før avreise til Hamburg som den største talent av tsjekkisk fotball. Vi mener at vårt Unibet(uni-no.com) potensial i vårt land skal utvikle og vil starte på nytt på ham i en voksen fotball,” sa han til klubbens hjemmeside sportsdirektør Miroslav Držmíšek.

Masek er en disippel av Pribram, som han debuterte i ligaen som den yngste spilleren i historien i en alder av 15 år og 322 dager. Fire ganger ble han kåret til den beste tsjekkiske juniorer og flyttet til Hamburg, hvor imidlertid førstelaget og ble ikke vedtatt på grunn av Unibet helseproblemer. Han gikk til Leeuwarden, hvor imidlertid også fikk ikke mye mulighet. I tillegg i mars rev han et leddbånd i kneet fra fotballen han måtte hvile.

I løpet av sommeren, begynte hun å vurdere en retur til den tsjekkiske republikk, angivelig hadde interesse og Slavia, men til slutt Unibet valgte jersey Bohemians. “Det kom ikke overens med mine forventninger, og da han kom Bohemka, så jeg tenkte det kan være et godt skritt for karrieren min,” sa Masek for klubbens hjemmeside.

“For meg er fotball virksomhet i utlandet har flyttet til et høyere nivå. Jeg tar ikke det, så jeg pakket i utlandet. Jeg vil bare Unibet bevise at jeg har kvaliteten. Jeg skal spille så godt jeg kan, så får vi se hvordan det går videre,” la han til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *