Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln

David Beckham

Борусия Мьонхенгладбах, докато не изпитва оживен сезон. Изгубени в мачове с отбори, срещу които доминират през миналата година. Сега жребчета принадлежат на единадесета място и срещу Кьолн със сигурност очакват не е лесна работа.

И това въпреки факта, че Kozli преди две седмици загуби от Франкфурт, когато единственият гол в мача в началото Mijat пука Gaćinović. За екипа на Петър Stöger е едва вторият загуба за сезона. Първият от тях вреди в Херта. В противен случай се включи целия град футболни прогнози за днес winner над река Рейн до годината на най-приятна изненада.

За лица, същото важи и за Modesteho Антъни, който след десет кръга доминиран заедно с Пиер Aubameyangem трапезни стрелците. “Дербито винаги е специален. Ние определено в това, което искаме да се моля на нашите фенове, които следват нас твърдо стои. В Борусия-Парк, той никога не е лесно, но ние вярваме, че ще вземе поне точка”, каза Modeste.

В непосредствена близост до него трябва да бъде на мястото на атаката се появи Юя Osako, въпреки че остава въпросът, ако не дойде твърде уморени от срещата на японския национален отбор, който във вторник в една квалификация да се класира за световното първенство в Русия падежът на Саудитска Арабия и масата рейз. От другите играчи не Леонардо Bittencourt, Доминик Maroh и вратарят Тимо Horn, когото щракне Томас Кеслер.

Борусия брой контузени играчи е по-висока. Йосип Drmić, Алваро Домингес, Мамаду Дукю, Марвин Шулц, Патрик Херман – те всички ще бъдат изложени на играта. Пропуснато заради наказание за картата ще бъде световен шампион Кристоф Крамер. Обратното връщане Andreas Christrensen, Ибрахима Траоре, Торган Азар и Рафаел, който е наистина отличен футболист, но бразилските национален отбор треньорите все още необяснимо пренебрегвани.

Комбо Андре Шуберт почти винаги може да разчита на домашно поле предимство. Но последните си два мача в Борусия-Парк завършиха с нулево равенство. Срещу Кьолн, обаче, той има много добър баланс. За Kozli техните съседи не са спечелили от октомври 2008 г. Като се има предвид сегашното равновесие на силите, но със сигурност не и без шанс за добър резултат.

more: http://bet-zalagane.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *