Dallas – Minnesota 3:2 PP

Forward Radek Faksa scoret assistanse i å vinne hockey Dallas 3: 2 på overtid i løpet av Minnesota. En annen tsjekkisk frem Michael Frolik formidle Calgary mål, men de tapte i fortsettelsen av NHL Buffalo 2: fjerde NY Rangers slo Pittsburgh for sin is 5: andre Etter et mislykket første periode klarte de en fantastisk snuoperasjon, endelig vant ganske greit.

Faks scoret det femte ball av sesongen, da han var involvert i det andre målet Stars. Tjueto opprinnelig fra Opava i begynnelsen av den tredje perioden avslag seier i den offensive sonen, forsvarer Julius Honka langs en pute gled inn i hjørnet av banen og passerer foran mål fant Brett Ritchie, som kom hjem etter to første Gjester som midten handle utlignet for seier, men da besluttet å Dallas på 62 minutter, kaptein Jamie Benn.

Hans team var i stand til å ta et ekstra punkt på den tiden satt for første gang i sesongen, før du mister fem utvidelser. “I dag er vi i det oppførte seg bedre, vi var i stand til å holde pucken,« gledet trener Lindy Ruff. “Vi brukte mye tid på å se videoer for å se hva spillet på overtid kan forbedre. Noen grunnleggende punkter vi har i dag før det begynner fortalt,” lagt treneren.

Frolik hadde en hånd i åpningen mål i kampen i Buffalo. I det sjette minutt med lagkamerater begynte Kontringen var 12:57, og “frosk” sa han til scoring Mikael Backlund. Tynn ledelsen 1: 0 holdt gjestene til midten av den andre perioden, men da Sabres innen 101 sekunder snudde å score tre mål i kraft spille spill, inkludert en fem på tre.

“Vårt team er på så kort tidsrom ganske mange mål,” smilte trener Dan Bylsma vinnere. “Alle tre målene som vi trenger å score så mange power play, forvarslet fint samspill. Fans må like det,” lagt treneren.

3: 1 økt forsvarer Matt Moulson, som ga den sjuende mål for sesongen og sjette i powerplay, som er den ligaen maksimum, deler han med en annen quarter Shea Weber fra Montreal. “Tre powerplay benyttes på så kort tid, er det den beste måten å vinne,” frydet Moulson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *