Den Bosniska har alltid anses vara duktiga anfallare

Inte förvänta sig? Inte riktigt, inte Barca, inte Dortmund, inte “Juventus” och “Höjdpunkt”. Och låt särskilt stark utmanare i Petersburg club blev det inte, men 25 mål på 6 matcher – super för vår Liga. Redan i det skede av omstrukturering blå-vit-blå göra dessa framgångsrika bedrifter, och den andra halvan av säsongen, denna siffra kan öka.

Kicker: Edin Dzeko

Den Bosniska har alltid anses vara en talangfull anfallare, men att kalla det med prefixet “top”, ingen kallas det språk som inte tur. Ed mycket väl vet hur att välja position att slå, men fortfarande dålig. Dzeko begår ett 5.8 träffar per spel, men i 5 matcher, med så många chanser, han gjorde bara 4 mål.

Setter för att: Nicolas Nkulu

I denna punkt kan du alltid möta okända spelare. Nicolas Nkulu – den Centrala försvarare av de Lyon. Kvaliteten på överföringen är på grund av det faktum att Betsafe (Betsafe) Fransmannen mestadels spelat kort pass. Av de 55 redskap är han bara gör 2 korset. Men i den statistiska sammanställningar, noggrannheten är på 94,9 procent.

Den försvarande spelare: Petros Matheus

Den här säsongen N Golo soulemayne kante inlägg gav den försvarande spelare världen. Nu Chelsea har mer i besittning av bollen, men eftersom val och avlyssning för att göra bara en gång. Men det är nya tecken. Mittfältare, real Betis Petros i September gjorde genomsnittliga 5.3 urval och 3 stjäl per match, vilket är den bästa indikatorn Nordicbet (Nordicbet) i Europa Betsson.

Juliano gör mer än alla passerar

Och nu representanten för “Zenit” på listan över “mest-de flesta”. Super team-spelare Juliano visar att de kan ge inte bara mitt partner, men smart passerar i snitt. För första månad som han gjorde 5,4 genomträngande pass för spelet (det är någonstans nära stratosphere, särskilt med tanke på nivån i vår Liga), och 7 av dem var effektiva.

Fler slag per spel: Ibrahima Traore

Denna säsong, man blommade. André Schubert finns Guineas mest lämplig position, och han började att spela på ett mycket effektivt sätt. Traore passar perfekt med de kontring spel Gladbach, tack vare att hans snabbhet och teknik. Kör snabbt bryter ytter gör 4.5 slag per spel.

Av alla per spel: Sokratis papastathopoulos

Detta år, Borussia Dortmund har blivit mer frigjorda och mer bollinnehav. Till att börja attacken kräver stor passerar mittback. Och det är “Humlor”. Mittback Sokratis coversheet i genomsnitt 92,6 assist per match och denna siffra är före resten.

De flesta av alla kors per spel: Willian

Willian s roll i Chelsea är svårt att överskatta. I det förflutna, den här säsongen är han den spelare som gör skillnaden. Den Brasilianska har lärt sig att växla slag med filigran översättningar från flygel till flygel. I September var han gör dem 3,7 per spel och har mer utrymme att växa.

En kraftfull Central mittfältare, “Angers” bollar har inte lika. Med sin höjd 192 cm, att han ofta går in och vinner kampen. Och i sin egen och i straffområdet, på mittfältet Ndoye vinner 8.9 kampsport för spelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *