Den Bosniske har altid betragtet talentfulde angriber

Havde ikke forventet? Ikke reel, ikke Barca, ikke Dortmund, ikke “Juventus” og “Zenith”. Og lad særligt stærke i Petersborg var klubben ikke, men 25 mål i 6 kampe – super til vores Liga. Allerede i den fase af omstrukturering blå-hvid-blå gøre disse succesfulde udnytter, og den anden halvdel af sæsonen, dette tal kan stige.

Kicker: Edin Dzeko

Den Bosniske har altid betragtet som en talentfuld angriber, men at kalde det med præfikset “top”, hedder det sprog, ikke igen. Ed meget ved, hvordan man korrekt vælge position til at strejke, men stadig dårligt. Dzeko begår en 5.8 hits per spil, men i 5 kampe, at have så mange chancer, han scorede kun Betsafe (Se annullering internet) 4 mål.

Det setter sikker: Nicolas Nkulu

I dette afsnit kan du altid mødes med ukendte spillere. Nicolas Nkulu – Central forsvarsspiller Lyon. Kvaliteten af transmissionen er på grund af det faktum, at Franskmanden for det meste spiller korte afleveringer. Af de 55 gear han kun laver 2 på tværs. Men i de statistiske oversigter, nøjagtighed, 94.9%.

Den forsvarende spiller: Petros Matheus

I denne sæson N Golo Kante indlæg gav den forsvarende spiller i verden. Nu Chelsea har mere besiddelse af bolden, men på grund af de valg og kroge til at gøre bare én gang. Men der er nye figurer. Midtbanespilleren real Betis Petros i September gjorde gennemsnitlige 5.3 udvælgelse og 3 stjæler per spil, hvilket er den bedste indikator i Europa.

Juliano ikke mere end alle går

Og nu er repræsentant for “Zenit” i listen over “mest-de fleste”. Super holdspiller Juliano viser, at de er i stand til at give ikke kun den midterste partner, men smart passerer i snit. For den første måned gjorde han 5,4 gennemtrængende pass til spil (det er et sted nær stratosphere, især i betragtning af det niveau af vores Liga), og 7 af dem var effektiv.

Flere slag per spil: Ibrahima Traoré

I denne sæson, den mand, der blomstrede. Andre Nordicbet (Læs mere om Nordicbet) Schubert fundet Guineas den mest egnede position, og han begyndte at spille meget effektivt. Traoré, passer perfekt ind i counter-attacking spil Gladbach, takket være hans hurtighed og teknik. Kører hurtigt pauser kantspiller gør 4.5 slag pr spil.

Af alle per spil: Sokratis papastathopoulos

Dette år, Borussia Dortmund er blevet mere frigjort og mere besiddelse. Til at begynde angrebet kræver stor passerer Central forsvarsspiller. Og det er “Humlebier”. Central forsvarsspiller Sokratis coversheet i gennemsnit 92,6 assister per spil, og dette tal er foran resten.

Mest af alt krydser per spil: Willian

Willian ‘ s rolle på Chelsea, er svært at overvurdere. I fortiden, i denne sæson er han den spiller, der gør forskellen. Den Brasilianske har lært at skifte slagtilfælde med filigran oversættelser fra fløj til fløj. I September blev han laver dem på 3,7 per spil og har mere plads til at vokse.

En stærk Central midtbanespiller, “Angers” bolde har ingen lige. Med sin højde på 192 cm, han oftest kommer ind og vinder kampen. Og i deres egen, og i straffesparksfeltet, på midtbanen Ndoye vinder 8.9 kampsport for spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *