En av de viktigaste förnimmelser av den sista dagen av transferfönstret

En av de viktigaste förnimmelser av den sista dagen av transferfönstret 2016 var överföringen av Mario Balotelli från Liverpool i “fina”. I vården av framåt från lägret i Röda är inget förvånande, naturligtvis inte, enligt vissa rykten, Jurgen Klopp varnade för den italienska som inte kommer att arbeta med honom. Och efter överföringen Mino Rayol kallas tysk specialist bit av konsekvens är inte den högsta kvaliteten – du förstår vad jag menar.

Vid en presskonferens dedikerad till övergången, Balotelli sagt att det är ingen risk att den äventyrliga, vid första anblicken, manuell lösning på ett “trevligt” att anta honom på nr. I Allmänhet, jag började med det faktum att denna överföring var sensationell – Ja, inte från utsidan, så att säga, givaren, och från den värd. Flamboyant bild av Mario på något sätt är associerade med bilden av fotboll klubb från samma franska staden.

Naturligtvis, nu uppfattningen att överföra en helt annan. Har gått i nästan en månad, och Balotelli har skakat rubriker av utländska pressen är inte smällare och andra högt upptåg och oväntade resultat. Ja, det är och inspirerande ord uttalades, men som i nuvarande ögonblick de flesta av dem är motiverade och bekräftade.

I slutet, därför att det på grund av Balotelli fyra mål på sina två inledande matcher i League 1 tabell som leds av hans team. Det är verkligen så-lungräddning hjärt-lungräddning – efter en lång och mestadels fruktlösa sökandet efter skydd av sina egna talanger SuperMario får sin chans och nu det inser nästan hundra procent.

Bakgrund, naturligtvis, mycket stark. Balotelli har haft en del upp-och nedgångar, och de är associerade med överväldigande majoritet med England och Brittisk fotboll. Den sista platsen Mario spel på ön blev “Liverpool”, köpt rättigheterna till anfallare efter att sälja Luis Suarez. Kom ihåg hur mycket rädsla var med avseende på integration av Uruguays målskytt i spelet “Barcelona”? Om inte, kommer jag att berätta så mycket. Om Balotelli tvivel var i den andra, och nu, efter två år, ganska kul att jämföra deras karriärer efter tre månaders transferfönstret av 2014.

Suarez var den felande länken i latinamerika trio MSN, medan Balotelli har gjort alla försök att spela, men så småningom föll i onåd med nya huvudtränaren och gick till League 1.

Även här ett skämt om det faktum att Mario har kvar på öka – och det är fortfarande “fint” spelar denna säsong i den Europeiska tävlingar. Förresten, den italienska har redan hunnit med att debutera för det nya laget i Europa League, men inte så högt som jag skulle vilja att det fans, men för oss för att diskutera fram det senaste matcher i em i Frankrike.

Han, vm i Frankrike förra sommaren förlorat sin främsta medier person som en gång kom med en start av infusion av shejker-pionjärerna – Zlatan Ibrahimovic, som ersatte club residence “Manchester United”. Det är i grunden inte bara viktigt att Svensken kommer inte att hjälpa PSG uppnå önskade mål att vinna Champions League, ingen mindre viktig och marknadsföring del av övergången, det har varit allmänt känt för den glöd och humöret på Ibra, vars närvaro i en viss championship kan man ibland vara tvungen att betala för detta mästerskap mer uppmärksamhet.

Vi rekommenderar också: stor webbplats för sportspel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *