FC Augsburg – Hertha BSC

psg12

Augsburg før den seremonielle pause slå Ingolstadt, men fortsetter å ha noe sikkert. Den neste forsøk på å vinne duellen med Hertha, men kjemper i motsatt ende av tabellen.

I det spillet for Die Fuggerstädter presset Raul Bobadilla. Paraguayanske spissen vek ikke for skade på et representativt Bet365 møte, men sa selv at han allerede hadde begynt å trene igjen så mot Hertha kunne i det minste noen del minutter å spille. Basen vil imidlertid skulle dukke Ji Dong-Won.

“Hertha hadde store innspill til sesongen. Det er åpenbart at klubben alt fungerer bra. Men prestasjonene i det siste spillet ga oss selvtillit, så hjemme vi definitivt ønsker å vinne. Jeg sier ikke at det vil være lett match, men hvis du skriver det stridslystne og full av lidenskap, kan vi like Bet365 godt slå Hertha “, sa han bestemt Raul Bobadilla.

Hans lagkamerater starter ikke Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Caiuby, Jeffrey Gouweleeuw en vaklende start Alfred Finnbogason og Gojko Kacar. I bakerste rad så kanskje Dirk Schuster vil gjøre en rokade. Tilbyr at midten okkupert av Halil Altintop at Koo Ja-Cheol ville bli flyttet til vingen og Jonathan Schmid og Philipp Max ville ha reist Bet365 på innbytterbenken. Men dette alternativet fortsatt av lagledelsen offisielt bekreftet.

Den gamle damen hadde bare tapt to ganger så langt. Med Bayern og Hoffenheim. Ellers før seremoniell pause spilles Gladbach og er bare den fjerde poengsum. Hattrick blinket Salomon Kalou, som mens utenfor feltet neprožíval de siste ukene bare lystig sesongen. Men det var også hans tre første mål i den nye Bet365 sesongen.

“Det er hvor godt jeg har lenge følt. Jeg ansett for å være lykkelig. De siste ukene var ikke veldig lett, men nå føler jeg at nok en gang å komme i form. I teamet er det en god atmosfære, og det er flott at vi er effektive i å stenge. Har vi ikke trenger ti sjanser, vi ga et mål. som er vår største styrke. vi vet at Bet365 mot Augsburg, vil det ikke være lett, men vi tror, “sa representant for Elfenbenskysten.

Klubben fra den tyske hovedstaden fortsetter å møte Ondrej Duda og Nils-Jonathan Koerber. Snarere er det sannsynlig at banen kan kjøre opp etter langvarig Bet365 skade Vladimir Darida. Tsjekkiske midtbane begynte under en pause i trening og Pal Dardai om det kunne sende i løpet av en kamp å spille, som Valentin Stocker.

more: bet-no.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *