Halak sai vain yhden maalin ja vychytal jo 21 voittoon kauden

tarkista täältä src=”https://m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/2/83/839182/839182_1200x.jpg?rev=1″ />

NEW YORK. Maalivahti Jaroslav Halák jatkuu saaliit NHL hyvässä kunnossa. On Lauantaina hän lunastettu jään Calgary yhden maalin ja auttoi New York Islanders voittaa 2: 1. Noin kaksi maalia vieraille huolehditaan kapteeni John Tavares.

Halak, joka torjui 22 laukausta vastustajan, on jo saavuttanut kahdeksastoista voitto edellisen 20 alkaa. Kaiken kaikkiaan se on tällä kaudella tilille 21 voittoja ulos 27 ottelut jossa hän tuli, ja tilastot häntä keskuudessa maalivahtien on kolmas koko liigassa.

Ružinovský oppilas tuli kolmas tähti ottelun, mursi sen ylös 57 minuuttia pelatessa ilman maalivahtia alokas joulukuun NHL Johnny Gaudreau. Tavares Halak rauhan ja tyyneys

“Jätkät edessäni pelasi loistavasti. Jokainen uskollisesti puolusti ja palaa takaisin.Se olisi voinut olla täydellinen, jos vastustaja oli onnistunut maalin johtoon, mutta voitto on voitto “, sanoi Halak nhl.com.

Kaksi maaleja master Islanders John Tavares. “Z Haláka maalialueella säteilevät rauhaa ja tyyneyttä. Tapa tuhoaa yrittää ampujia, on suuri. Tiedän sen kokemuksesta. Hän tuntee ja pomppia silmut ja saada ne pois vaara-alueelta edessä portin nurkissa. Älä klikkaa tästä anna ampujaa toisen tai kolmannella yrityksellä rebound “, hän slovakki tallikaveri Tavares. Calgary – New York Islanders

Islanders pääsi kahdestoista voitto, jäähallit vastustajia kauden mikä on sekä Montrealin paras itäisen konferenssin. yhdessä Pittsburgh Penguins johtavat itäisen konferenssin .

kahden poissaolot joukko Toronto takaisin eteenpäin Richard Pánik.Ice Minnesota pelataan yli 13 minuuttia, mutta tilastot on laajennettu vain yksi laukaus maalia kohti. Toronto menetti 1: 3rd Joukkue Florida puuttuu edelleen Tomáš Kopecký vahinkoa ylävartalo jäi kolmannessa pelissä, mutta joukkue voitti Buffalo 2: 0th

Puolustaja Andrej Sekera nautitaan Caroline voiton Philadelphia Flyers 2: 1. Bojnický native oli kaikkein korjattu kotijoukkue jäiden käytetty 24:10 min. Hän teki 2 laukausta ja 1 kielteinen seikka.

tarkastella tässä artikkelissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *