Jääkiekko, Liberec on voittanut

Hockey pelaajat Liberec voitti 30. kierroksen top league Pardubice 3:2 ja sen jälkeen kolme tappioita peräkkäin juhlii kolmen pisteen voittoa. Valkoiset Tiikerit otti ensimmäisen kolmanneksen dvoubrankového johtoon, mutta Dynamo onnistui suoristaa ja ottelu oli auki. Päätös oli tehty 52. minuutti toista kertaa ottelussa iskenyt hyökkääjä Vladimir Välipala.

Liberec voitti voiton Pardubice 11 edellistä keskinäistä ottelua, ja tällä kertaa se aluksi tuntunut, että voisi olla useita vääristynyt. Ensimmäinen mahdollisuus ottelu oli pardubice Tomášek, mutta ensimmäinen kolmannes oli muuten ohjannut White Tigers, joka myös työskenteli ulos kahden maalin johto. Seitsemäs minuutti on parasta ennen Kacetlem minun laakerit, Välipala, ero kaksi maalia lisääntynyt 13. hetken laukauksen ulompi rengas Pyrochta.

Dynamo sen sijaan oli tuhlattu kaksi teho näytelmiä ja saanut vastustajan paineen alla. Käännekohta tuli alussa toisella jaksolla, kun Pardubice kiitos Redenbacha valjastaa kolmannen numeerinen etu ja alkoi vastustajan yhtä suuri suomalainen Betsafe askel. Toivottavasti oli tukea ja Kacetl, joka sieppari piristyi iloa Hirvi.

Suuri hetki sitten toi 29. minuutti. Hänen soolo välähti Tomášek, mutta sen jälkeen pujottelu välillä beka haaksirikkoon. Peli levisi nopeasti toiselle puolelle ja tutové mahdollisuus epäonnistui Krenželok. Dynamo oli edelleen aktiivinen ja 34. minuutti vietetään ratkaisun, kun Schaus kehotti päässä takapuskurin Hubáček ja että hän oli menossa. Suurempi katastrofi jo Liberec kääntyi pois, kun kestää heikkeneminen, ja lisäksi johtopäätös kolmasosaa osuma Bartovič yläpalkissa.

Visio pisteitä kuin molemmat joukkueet sidottu ja kolmas kolmas oli pitkästä suomalainen Nordicbet aikaa melko taistella, Pardubice epäonnistui, vaikka přesilovkou. Tärkeä tavoite, kun hän laski sen jälkeen, kun alun perin huomaamaton toiminta. Simek on sininen viiva pitää kaksintaistelu levy, kirjataan maalin eteen, jossa isku alle alkuun sauva osui Välipala. Vertailla voisi Kliment, mutta yksin, ennen kuin On menossa seuraavaksi. Enemmän Liberec vastustajat suomalainen Betsson salli ja tiukka johtaa pitää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *