Leicester City – Middlesbrough FC

In Liga Campionilor, în timp ce Leicester basm continuă, dar pe scena liga in acest sezon chin propriu-zis. După o lungă perioadă de timp, încercați să câștige liga va fi campioana en-titre se străduiesc împotriva Middlesbrough.

Acest lucru nu este ultima dată într-o stare proasta. Dintre ultimele patru jocuri pe care le-am chalked doua egaluri, o victorie și o pierdere, ceea ce nu este echilibru rău, dacă luăm în considerare faptul că au fost nevoiți să construiască Arsenal, Manchester City și Chelsea. Boro construiește oricum pe un bun și defensiv organizat, dar pentru perioada scaune pentru copii menționată s-au admis doar două goluri.

Ofensivă, dar este o poveste complet diferit – echipa Aitor Karanka a marcat cel mai puțin obiectivele concursului. Sâmbătă, ei se vor confrunta cu kteráletos de top defensive încasate la domiciliu doar de patru ori.

En-titre campioni împotriva Middlesbrough într-adevăr prospera – în ultimele 12 střetnutíh sunt neînvinsă. Dar, dacă a existat o pauză în această serie, apoi vulpile, pentru prima dată din 2015, a pierdut trei meciuri liga într-un rând. Cele mai recente noutăți din tabăra de origine, care merită menționat este faptul că Leicester trebuie să reprezinte doar puncte și jumătate ca de data asta anul trecut.

Middlesbrough apoi iese de obicei, pierde – în ultimele 10 dueluri în aer liber în liga stânga bătut doar o dată pe teren Everton. Ultimele trei astfel de meciuri au terminat la egalitate.

Ansamblul de Leicester ar putea reveni Slimani și Ullos, ambii atacatori a depășit problemele de sănătate. Juca în orice caz, nu Danny Drinkwater, care a fost eliberat cu třízápasový pedeapsa pentru elbowing în meciul cu Watford. Oaspeții vor trebui să se descurce fără serviciile lui George prieten, pe care jocul nu a lăsat leziuni la genunchi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *