Match med Austrií passer i pilsen historie, sier

I rollen som assistent trener fotball Pilsen krøller den andre sesongen. På slutten av det siste er Pavel Horváth gledet seg over vm-tittel. I neste øyeblikk ble han tildelt en ny sjef, fra sommeren arbeider med coach Romerske Pivarníkem. En av de viktigste arkitektene av den gylne æra av Victoria beskriver forholdet deres, vurderer falle i innlevering av hele Štruncových frukthager og noen enkeltpersoner.

Føler du at du er i et og et halvt år i rollen som trener flyttet?
Jeg har allerede en lisens, en “a”. Min posisjon er klart. Det er ikke nødvendig å bla, på den annen side, heller ikke kommer tilbake. Jeg har plass til å formidle din mening. Før kampen, under det, og etter det. Med framveksten av den Romerske Pivarníka jeg i tillegg fått en rekke nye opplysninger.

Du har funnet rask måte?
Etter sin ankomst vi satte oss ned for en kopp kaffe. Han bestemte seg for å ta meg med de menn til å slutte. Angivelig jeg gjort en innvirkning på ham. Og jeg håper han ikke angre på det… Sžívání var ikke vanskelig, fordi Romerske også liker å le. Et par ting betfair (betfair), eller elementer i den praksis jeg så første, er at for meg å flytte på.

Hva gjør du plzeňský falle?
Jeg vil starte fra sin ende. Jeg er fortsatt spent fra å vinne mot Austrii Wien i siste kamp i europa league. Han dro meg så mye at jeg glemte helt at jeg er ikke en spiller. Snu kampen med tre mål når du spiller sytti minutter på ti, det er sjelden å bli sett. Match form i pilsen historie, vil bli husket lenge.

Men våren knockout scenen, har du ikke forhånd.
Gruppen ble mye av sammenfiltrede. Tydeligvis var nok til å vinne over Astrou Giurgiu i Romania og expekt  vi gikk på. Men det er hvis hun ikke spiller. Mens første halvdel av høsten var ikke fra vår side av lekerom merket, og fra det andre fikk jeg en god følelse. De siste fem kampene vi spilte veldig bra. Jeg vil våge å si at ligaen, vi fortjente.

Mange støtter ikke får så mye plass som han ville ha gjort rede for. For eksempel, angripere Mikal Ďuriš og Marek Bakoš. Du må ha på dem psykologisk til å handle?
For å håndtere denne situasjonen helt profesjonelt. Det er irriterende, når du kommer ut av forsamlingen. Hatten av for dere begge, hva falle utstillingsvindu. De viste hvorfor de er i Pilsen så lenge, og hvorfor er det folk elsker så mye.

Ďuriše fant sted Michael Krmenčík. Ble du overrasket over hvordan han bare knakk?
Vi visste at han hadde det i ham. I begynnelsen av sesongen, for å adresse sin avgang, i slutten er han bwin (bwin) bodde og presset gjennom. Slik er fotball. Forutsetninger har en stor. Nå trenger jeg deg å holde et øye å bo ned til jorden. Har hatt et utmerket tre måneder, fikk han i representasjon, som for ham er en stor oppmuntring. Vi er alle rundt må vi ta vare på at det ikke vil bli den siste.

https://media.sport.cz/images/top_foto1/0139002008550483/kWLvMJt1qaH2npf2wmlA5w/56ae2840cde10576e3de0000-210931.jpg?20160131163006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *