Me kirottu, mutta me voimme tehdä enemmän, hän sanoi, että jopa Kopic

Stiliyan PetrovPlzensky keskikenttäpelaaja Jan Kopic kosto neljännellä karsintaan Mestarien liigan kanssa Razgradin (2: 2) pahoitteli, että espanjalainen erotuomarit johtaa Alberto Mallenco Undianem avainhetkiä Victoria vaurioitunut. Kaksikymmentäkuusi jalkapalloilija, jonka joukkue ei työnnä kotiin avaamalla menetys 0: 2, nähtyään uusintoja, ainakin pukuhuoneessa joukkuetovereiden murahti.

Mallenco Esimerkiksi ennen ratkaisun Razgradin 1: 1 Jonathan Cafu jäi taas jälkipuoliskolla virheellisesti jättänyt Unibet(uni-suomi.com) huomiotta tavoite Marek Bakos ja seuraamuksia neohodnotil tai toinen peli käsistä José Luis Palomino.

“Olen ohjaamossa näki, että käsi oli, ja sitten olen seurannut joka antoi Marek Bakos säännöllisesti tavoite. Kun tällaiset tilanteet niin tärkeä ottelu ja niin laadukkaasti vastustajien kääntyy teitä vastaan, paljon se sattuu ja se on suuri sääli”, hän sanoi Kopic toimittajille.

“Se jäätyy, vannoimme, mutta minkäs teet? Tämä on jalkapalloa, joskus Unibet tuomari tekee virheen eduksesi, joskus hyväksi vastustajan. Tämä voi vaikuttaa”, sanoi kaksinkertaistui edustaja.

Tarkkaamattomuus ojentaa hänelle vihainen ja koska Plzeň ihanteellisesti tuli pelin. “Meillä oli tavoite seitsemännessä minuutti ja vastustajan yllättää. Uskon, että hän oli järkyttynyt, mutta valitettavasti ensimmäinen tapahtuma antoi kiistanalainen tavoite”, sanoi Kopic. “Sitten me tiesimme, että meidän täytyy laittaa kolme tavoitetta eikä Unibet neinkasovat, joka ei ole niin helppoa. Mutta repiminen on siitä. Halusimme, jos ei etukäteen, niin voittaa ja osoittaa hyvää suorituskykyä. Tämä onnistuimme valitettavasti lopulta me i jäi voitto “, sanoi entinen pelaaja Jihlava ja Jablonec.

Hän nautti Victorian parantunut suorituskyky verrattuna edelliseen ottelut, erityisesti odottamattoman liiga tappio kanssa Zlin (0: 2). “Toivottavasti meillä on hieman pahoitteli lauantain suorituskykyä Zlin, mutta meidän on edelleen tehdä niin. Sunnuntaina Slavia täytyy työskennellä niin kova. Puhaltimet näki, että yritämme Unibet arvostaa sitä ja kiitämme heitä siitä”, sanoi Kopic.

“Luulimme hytti, että meidän täytyy antaa tällaista sitoumusta, sydän ja lenkkeily. Voit olla jalkapalloilija haluat, mutta jos et anna tämä siellä, joten voit voittaa kuka tahansa liigassa”, sanoi keskikenttäpelaaja Pilsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *