Mens Stanislav Salamovich har oppdaget i det russiske teamet

Mens Stanislav Salamovich ble oppdaget i nasjonale team av Russland “gravid fotballspiller,” Ivan Kusnetsov, som hadde sett for vår fotball-commander-in-chief av den nye funksjonen.

Ingen skjuler at home world Cup arrangement politisk. I det minste se på hvordan vi beskytter det, hvordan presentere og hvordan reagerer de andre. Nylig noen senior jakke fra en overordnet Departement senior SKIPSFART foreslått å frata Russland i vm for krigen i Syria. Vel, helvete med ham, sammen med jakken. Han er bare en lakmustest. Hva er mer viktig. Er som egg vår, dette vm. Som Krim, som vetorett i FNS sikkerhetsråd, som en tale i München. Vanlig internasjonale geopolitiske egg.

Keeper av egg. Om denne stillingen Stanislaus, Carcinomatosa: RFU-mesterskapet

Og i denne sammenheng stillingen som sjef for landslaget ting er også politisk. Noen politisk figur i første omgang er nødvendig for å samle liker. Du vet, noen jobber for studenter: gjøre repost denne oppføringen til å komme Betsafe (klikk). I cherchesova oppgave til et høyere nivå: vi gir deg et forskudd, men du trenger hvile, ponravilsa, og deretter kan du gjøre hva du vil.

På forhånd allerede har betalt: det er troen på Stanislav Salamovich, som en kandidat til stillingen som trener. Enig, ikke den mest åpenbare figur. Noen Karpin i nasjonal skala, og som vil pochitalova.

Repost allerede er der: det er oppmuntrende ord Cherchesov om hva han gjør som han vil gjøre sitt beste for at landet kan tro, og så videre.

Og så det gjelder tid til å like. Politisk politisk trener teamet liker å gjøre Betsson (klikk) som politiker. Den første delen av cherchesova og bare 9 personer av de som var på Euro. Ved denne handlingen han dyppet sin forgjenger (Stalin Khrusjtsjov).

Nevison Kokorin og Mamaev i den første delen – denne handlingen ble han suspendert fra team hatet (avvist eller betinget Serdyukov, Kudrin).

Panchenko, Kutepov, Belenov og så mange eller for talentfulle og ubemerket, eller ærlig marginale tegn til russisk fotball – med denne handlingen han ga “måte å young” selv om unge spilt i national football League (like rettigheter for stillinger i team).

Selv Nevison Gjemre og Cheryshev litt smacks av import substitusjon (si, landet nå ikke liker liberale).
Alt som gjør Circassian bestander frem til i dag, som den politiske PR. Ønsket om Nordicbet (klikk her) å hevde seg.

De omkringliggende møbler karikatur samtykker, og alt. Problemet er om semi – dum? Akseptert. Kampene er ikke “vennlig”, og “kontroll”? Som du sier, Stanislav Salamis. Stanislav Salamis – vår nye Minister geopolitiske egg. Keeper, så å si. Dette er en stilling som for de neste to årene er mer viktig enn den stillingen som President av RFU. Fordi hvis du er en vanlig vifte, selv om Mutko, du skyve tungen hans i rumpa om “semifinalen”, og i hvert intervju du sier “kontroll”. Dette vil drepe er utilstrekkelig-perfeksjonister, og vil tiltrekke seg flere folk (kontroll) til Tv-er: de vil være i stand til å se hvordan det fungerte gjennom på forhånd, repost, for eksempel, måten unge, og tro – hver til sin egen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *