Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a începe lupta împotriva excesului de greutate

Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a începe lupta împotriva excesului de greutate cu mult înainte de începerea ore “X”. Adică trebuie să fie pregătirea prealabilă, în termen de care trebuie să reducă volumul și conținutul de calorii de alimente. Este nevoie de aproximativ 2 săptămâni și aproximativ la fel de mult va dura în sine o cale de ieșire din dieta. Astfel, pentru o lună, cu o mică posibil pentru a scăpa de odios de grăsime și neapărat în continuare să întreprindă măsuri pentru a se asigura că el nu s-a întors din nou. Primul lucru pe care trebuie să înceapă de numărare calorii consumate. În condiții normale de activitate persoane arde în jur de 2000 de calorii pe zi. Deci, aveți nevoie pentru a consuma mai puțin, și arde mai multe.Cât de repede pentru a arunca 5 kg

Cum de a realiza acest lucru? Tăiați cota în dieta de carbohidrati simpli. Tot felul de chifle, biscuiți, și pâine albă asimilate în organism este extrem de rapid și imediat se depoziteaza pe cele mai preferate locuri – talie si solduri. Ele trebuie înlocuite complexe, bogate in fibre, carbohidrati – pâinea din cereale integrale, orez brun, , leguminoase, linte, legume și fructe. Rata de bază trebuie să se facă pe net proteine – carne slabă de pasăre, de vită, de vițel, fructe de mare și soiurile scăzut de grăsime de pește. Proteina avea nevoie și atunci când veți începe să facă sport, pentru că el este principalul constructor de muschi.

Se înțelege că de la fast-food și altele, nu cele mai utile alimente bogate în zahăr și sare trebuie să renunțe complet. Dar cota de zi cu zi adoptate de lichid crește până la 2-2,5 litri. Mai bine bea un simplu non-carbogazoase cu apă minerală sau ceaiuri de plante, dar fără zahăr. Constituind hrană pentru o săptămână pentru a pierde în greutate și în fiecare zi, la micul dejun duci la aproximativ a treia parte din volumul planificat de alimente la masa de prânz se lasă 40-50%, iar cina ar trebui să fie mai ușor și să termin în 3-4 ore înainte de culcare. Iată un exemplu de dieta de o zi:

fulgi de ovăz cu fructe uscate, ceai;
masa de prânz este format din carne de vită fiartă și sau legume proaspete;
după-amiază pachet de brânză de vaci cu un minim procent de grăsime și fructe de padure sau fructe;
cina constă din fructe de mare fierte.

Modul de

Regimul zilei dieta este foarte importantă, pentru că există un număr mare de oameni, care au acumulat kilogramele in plus este din cauza nerespectării acestuia. Nu a găsit în timpul zilei timp de timp necesarul pentru masa de prânz, ei mananca de umplere cuiva doar la 7-8 seara, la întoarcerea de la muncă. Acest lucru este greșit. Trebuie neaparat sa gustări în timpul zilei fructe sau legume, pentru a nu admite apariția unui puternic sentiment de foame, și încă tăia pentru sport. Unii purced la lupta cu excesul de greutate în perioada de vacanță, când nimic nu distrage atenția de la acest proces.

Read more: fogyokurasporok.com and a page for Romanians scadereingreutate.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *