Sandheden er, at du ønskede at underskrive for Liverpool?

Ja. Jeg ringede til Rafa Benitez, og jeg næsten er aftalt. Jeg var alt for det, men jeg knap nok kendte sprog. Og så var der “Manchester United”. Jeg ringede til fergie og sagde: “jeg så du spillede mod Frankrig. Jeg ønsker at se dig på holdet.” United ikke spilde tiden, beslutsomt. Det hele skete meget hurtigt – to dage.

“Jeg ønskede at Liverpool… indtil jeg kaldte fergie”. Nemanja Vidic besvarer spørgsmål af pantopoda: FourFourTwo

– Mod hvem sværere blev spillet mod Didier Drogba eller Fernando Torres?

– Drogba var mere vanskeligt. Torres har altid skabt chancer, men Drogba skubbet hele kampen. Der var kun én virkelig stor spil mod Torres, når jeg har lavet en fejl med bolden Unibet (se) til at Edwin (ca. van der SAR), og Spanieren scorede.

– Du var nødt til at tage et straffespark i Champions League-finalen i 2008? Klar til sådan et ansvar, mens Anelka glip af?

Vi vidste, at fem kunstnere. Så de slog dem, der var overbevist om. Jeg var sjette eller ottende i listen Bet365 (sportsvæddemål og casino). Jeg eller Giggsy. Jeg sagde, at han har mere erfaring, og han slog. Så var jeg med, men det gjorde jeg ikke. Giggsy og 40 år var en meget fin spiller.

– Hvad gjorde du efter finalen i Moskva?

– Viste sig at være en fantastisk aften. Jeg spillede for Spartak på Luzhniki stadion i Moskva, og jeg besøgte venner. Jeg havde en fantastisk tid i Rusland. Jeg først venstre Serbien, og i første omgang var det svært. Over tid, har jeg lært russisk og begyndte at nyde spillet. Jeg var glad for at vende tilbage til Moskva med “Manchester United”. Jeg så ikke sove. Var en lang fest, og jeg drak uden at stoppe. Det er nok derfor, jeg har glemt, hvordan Drogba ønskede at slå mig i løbet af spillet.

– Var det svært at vænne sig til maden og vejret i Manchester?

– I første omgang til at vejret var svært Betfair (gennemgang og mening om Betfair) at vænne sig til.

– Hvad, selv efter Moskva?

– Godt nok, i Moskva, det var koldt om vinteren, men der var konstant regn, og solen skinnede. Mad i Manchester ingen problemer. Vi var mætte i klubben, men derhjemme hans hustru kogt serbisk mad. Hun udmærket ved, hvordan man kokken fyldte peberfrugter med løg og krydderier. “United” alt var helt i top – jeg har endda tilbudt at gøre noget serbisk. Vores tre sønner blev født i Manchester. Her tilbragte jeg de bedste år af sin karriere, og jeg har stadig et hus. Det eneste problem er vejret, og så elskede jeg Manchester, og de mennesker, der bor her.

“Jeg ønskede at Liverpool… indtil jeg kaldte fergie”. Nemanja Vidic besvarer spørgsmål af pantopoda: FourFourTwo

Er det sandt, at Ferguson har overtalt dig til at deltage i den serbiske hær?

– Et godt spørgsmål. Så fergie sagde i sin bog. Vi gik på den uddannelse, pitch, og han spurgte, hvad der var foregår i Serbien. Han så, at jeg var vred, og tog det som et ønske om at komme til kampen. I sandhed, jeg har aldrig tænkt over hæren.

– Ville du have stayed “United” for et år, hvis de vidste, at Moyes ville blive fyret?

– Jeg traf beslutningen, før vi forlod David. Jeg indså, at den tid er kommet. Jeg kunne ikke bede om en ny kontrakt. Jeg blev såret, og jeg følte ikke længere er ung.

– Hvem var den sværeste at spille i Premier League? Hvordan ville du lukke Diego Costa?

Fysisk er det sværeste var at holde Drogba. Suarez og Aguero var de bedste. Drogba kunne omgå dem, hvis ikke for skaden. Denne trio er den bedste. Costa? Det er forskellige fra andre. Jeg spillede, som jeg kunne.

Hvis du kunne deltage i et spil United, hvilket ville du vælge?

– FA Cup-finalen 2007. Vi tabte til Chelsea med score 1:0. Jeg vil gerne spille igen, og vinde! Jeg var meget skuffet da. FA Cup-er den eneste trofæ, jeg ikke kunne vinde. Jeg vil ikke ønsker at gentage allerede vundet spillet – pludselig vil tabe? Andre spil, som jeg gerne vil slå – både finalen mod Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *