Skrtel scoret Veldig bra mål, Liverpool utklasset Manchester City

LONDON. Fotballspillere FC Liverpool seiret i lørdagens braksuksessen 13. runde av den engelske Premier League Manchester City på feltet tydelig 4: første

Den høye triumf LFC har også bidratt til den slovakiske landslaget kaptein Martin Škrtel, som scoret det fjerde målet bly.

Resultatet ble bestemt etter en halv time av spillet. Gjestene forvandlet mye press for å trojgólového opp etter dem og hjalp patriot Mangalia.

For hjemmet, samtidig som falt i pausen klikk her Aguero, men det siste ordet hadde kutt som på et hjørnespark lukket den endelige fire: førsteMartina Škrtela mål.

For 30-åringen Škrtela var det allerede den fjerde presise inngrep mot denne motstanderen, en av de sterkeste klubbene i Premier League, mot hvem oppnådde også sitt første mål for LFC.

På dagen nøyaktig seks år siden 21. november 2009 bidro til uavgjort 2: andre

“Nedbal ønsker å spille mot dem hver uke,” sier Martin Škrtel nå, som fornøyd den høye seier.

“Etter første halvår hadde vi tre. 0, og vi kunne ha enda høyere lagånd og kollektiv innsats er perfekt,” den offisielle siterte Škrtela twitterové konto Premier League.

Manchester tapt på grunn skyves til tredje sted i tabellen. Programmer Først League så sjokkerende overraskelse resultat av sesongen Leicester City.

United vant åpnings duell 13thhjul på gresset nybegynner konkurransen Watford 2: 1. Få tre poeng for å sikre bare 91 minutter møtet, når du skli uheldig banket ballen i Troy Deeney.

Hjemmet midtbane likevel bare noen øyeblikk tidligere utlignet fra straffemerket til 1: 1 “Red Devils”, takket være tre-punkts profit jobbet seg opp til toppen av tabellen, kontinuerlig har ett poeng mer enn andre Manchester City.

Favorit begynte mer aktivt spiller på plenen dominerte og etter elleve minutter, tok ledelsen. Ander Herrera sendte en riktig kors for å straffefeltet, hvor de to spillerne, forstemmende den ideelle Depay fikk rundt vise og lefty scoret.

I løpet av de Forente kontrollerte tett bly, men i den andre halvdel mestret deres situasjon og var under trykk.Depay feirer et mål med et nettverk Watford. FOTO – TASR / AP

noen gode tiltak for å holde ‘David de Gea, som bekreftet sin posisjon som dominans av mållinjen. I det 87. minutt etter en kamp med svermen falt i seksten Ighalo og Deeney satte inn en straffe.

Favorit men til slutt øke brunt av en belønning han var å vinne mål på 91 minutter. Etter beleiringen av hjemmet gateway Gomes spurs ballen fra Schweinsteiger, som leder den store vinkelen sendt tilbake til “ild” en Denney henne i uheldig slip sendes til nettverket.

London Arsenal overraskende tapte på feltet West Bromwich Albion 1: andre I spissen for de tilreisende mål Giroud svarte 35 minutter Morrison. Underdog duell var spansk midtbane Arteta Arsenal jersey med Cazorlom.

Først kravene til den 40-minutter, scoret et selvmål et Cazorla seks minutter før sluttsignalet gikk glipp av et straffespark, noe som ville bety minst for gjester få poeng. Arsenal tapte mot WBA.

Den strammeste seier oppnådd Chelsea, London beseiret på hjemmebane Norwich City 1: 0. Den eneste Scoring time duell, Diego Costa.

Vi var vellykket Everton, som seiret hjemme over Aston Villa Høy 4: 0. Etter Barkley scoret to mål og Lukaku. Premier League – Runde 13:

Mål: 17 og 42. Barkley, 28 og 59. Lukaku

Målet: 64. Costa

Mål: Varda-45, Ulloa 62, 83. Okazaki

mål 10. Krkic

mål 28. Ayew, Shelvey 39 – 10. ekstra Gosling 26

mål: 35. Morrison, 40 Arteta (selv) – 28 Giroud

mål: 44 Aguero – 7 Mangala (selv), 23 Coutinho, 32ndFirmin Skrtel 81

se denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *