Szlovákia elmarad az egy Verner

Bratislava. Japán rajongók Tomas Verner, az Európa-bajnokság varsói tartott zászló „Új Sabovcik”.

Sabovčík műkorcsolya távú és 21 évvel a második bajnoki a kontinensen. Még negyven kiállítás cselekmények, és még mindig társítását Csehszlovákia ő képvisel. És ismét Csehszlovákia a Cseh Köztársaságban.

Ez most Tomas Verner. Néhány nappal ezelőtt a varsói először tárta az emelvényen adják.

Szlovákia körülbelül csak álmodik. Szintén ebben a sportban, mint szinte minden télen a cseh lemaradásokat. De megint nem annyira. Körülbelül egy Verner. Kaska kész tizenkilencedik, mi Macypura tizenhetedik.Hölgyek cseh Hudziecová harmincharmadik, míg a szlovák Bártová huszonharmadik.

Egy jó kiindulási pont

„Az első nagy esemény, az új olimpiai ciklus, vettünk egy jó kiindulási helyzet,” mondta a főnök Jaroslav Burian szlovák műkorcsolya.


„Ha már minden évben sikerült némileg javítani, Vancouver 2010-ben nem kell szégyellni.”

Mindkét szlovák képviselők jöttek a „Döntő” dvadsaťštvorky, valamint Igor Macypura a tizenkettedik legjobb ingyenes utazást. „Ha első bálozó, csak tizenhat Radka Bártová fenntartani tizenkilencedik fokára a rövid program, lennék nagyon boldog”, mondta Burian.

„Igor már több sikerrel, mint amilyennek látszik a végeredmény”, emlékszik vissza Eva Križková-Ďurišinová hogy Varsóban követő hirtelen szakítás edző edzője. „A vad Megmutatta ugró tehetség, sőt vezettem okosan, fegyelmezett és jól terjed az erő.”

Super 8 órás autóútra, csinál

Tartás egy közelebbi pillantást az eredményeket mutatja, érdekes: Macypura kapott a technikai értékét freeride magasabb pontszámot, mint bet365 kifizetés Verner. A hatodik legmagasabb!

„Meg kell dolgozni a második jel: a következő lépéseket, forgásokat, koreográfia,” kiszámítja Pozsony edző, egykori képviselője. „De ez felhívja a kiadások a jégen sokkal hosszabb.Riválisai 6-8 órával a vonat nyolcig tette fel az ablakokat…„

Verner túlélni hat hónap Obertsdorf legkeresettebb üdülőhely Európában. Másrészt a felső húsz olyan szakemberek, akik amatőr Macypura aki edzője részmunkaidőben.

Költöztetés – jobbat?

Holnap utazik egy másik sarkában az Egyesült Államokban. az USA-ban Oberstdorf Colorado Springs lábánál a Sziklás-hegység egy magasságban 1800 m .Barátnője, testvére Austin Kanallakana, hogy annak ellenére spackanému rövid program, befejezte a hétvégén Junior Championships USA harmadik.

„Ez a családi korcsolyázás és a korcsolyázás a környezetbe, ez jó,” A remény Burian. „Ez bet365 fogadások az interneten arra ösztönzi, hogy megjelenik,” mondja Križková.

Mi lenne belőle, de az idő fogja megmondani. Műkorcsolya egy drága sport, és különösen Amerikában. Macypura még mindig nem tudni, ki fog edzeni a Colorado, amelynek fizet a jég, edző (óránkénti díj 100 dollár), koreográfus…Sőt esetleg a zene freeride – Varsó tépte pont, mert néhány másodperc túllépte a…

és fél hónappal a tokiói világbajnokságon.

Verner kétmillió €

„Először meg kell akklimatizálódni új környezetbe.Van egy ötletem, hogy mielőtt a bajnokságot Igor sem jön a vonat, Szlovákia, vagy meg kell Križková ugyanakkor úgy döntött, hogy Colorado, „figyelembe véve krasokorčuliarsky elnök.” Egy más lehetőségek is, mint a nyílt, Varsó, keveset tudunk, hogy megismerjük egymást, és értem. „mondja a tréner, tudatában annak, hogy még egy rövid ideig a hírhedt amerikai központja lehetne vonni a tanulságokat, hogy lenne otthon esett jól.

Verner, mint mondta, a szlovák főnök cseh kolléga szezonban kétmillió Sterling. „Vajon Macypuru olimpiai téli befektetett mintegy 350 ezer,” le Burian. „Ez jött a Szövetség csak 55 ezer, ami kimaradt a járat Amerikából Nepelu emlékmű és a szlovák bajnokság.SKP ami ő is tagja, aki nem fizetett, és maradjon fizetett korcsolya cipő „.

Néhány ilyen eltérés eredményeket lehet matematikailag kifejezhető is.

bet365 online sportfogadás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *